Ofte stillede spørgsmål

Du har 30 dage fra modtagelsen af din ordre til at returnere ubrugte og uåbnede varer. For at starte en retur, besøg vores “Returpolitik” sektion på hjemmesiden. Vær opmærksom på, at kunden muligvis skal betale for returfragten, medmindre produktet er defekt eller fejlbehæftet.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din ordre, bedes du kontakte vores kundeservice så hurtigt som muligt. Bemærk, at ordrer, der allerede er blevet behandlet eller sendt, muligvis ikke kan ændres eller annulleres.

Vi accepterer de fleste større kreditkort, herunder Visa og MasterCard. For yderligere betalingsmuligheder, se venligst vores “Handelsbetingelser”.

Ja, det er helt sikkert at handle hos os. Vores hjemmeside bruger avancerede krypteringsteknologier for at beskytte dine oplysninger. Alle betalinger bliver behandlet gennem certificerede betalingsgateways, der sikrer, at dine kortoplysninger forbliver private.

Ordrer, der er afgivet før kl. 14.00, vil som regel blive afsendt samme dag. Ordrer, der er afgivet efter kl. 14.00, vil blive behandlet og afsendt den følgende arbejdsdag. Bemærk, at dette kan variere afhængigt af lagerstatus og højtider.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål her, er du altid velkommen til at kontakte os direkte. Vores venlige kundeserviceteam er klar til at hjælpe dig med enhver forespørgsel. Gå til kontakt »